Bibelhelg på Evangelist Øystein Snekkerbakken Facebook side 24-27 november. All forkynnelse blir på norsk! Velkommen i Jesu navn!

Tidenes mest ugudelige regjering

Det er klart å tydelig i de 40 årene jeg har levd at dagens regjering med Jonas Gahr Støre er den mest ugudelige og antkristelige. Vi har en regjering som til de grader bryter med de kristne konservative verdier. Det er åpenbart at den sittende regjering ikke viser noe hensyn til hva Guds ord sier! Når en nasjon følger Guds ord, så går det nasjonen vel, når den ikke gjør det så bringer det ingen velsignelse. Støres regjering er en ivrig forsvarer av abort ( barnedrap ). Den er en stor forsvarer av pride, og den vil i tillegg straffe blant annet sjelesørg og forbønn for homofile/lesbiske. Støres regjering viser en antydning til diktatur på dette feltet. Støres regjering framstår også som en sterk motstander av Israel, når de legger hovedansvaret på konflikten på Israel. De vil merkevare jødiske produkter som blir produsert på Vestbredden, fordi det blir sett på som okkupert område. Sannheten er at Vestbredden er det gamle Judea og Samaria der jødene har flere tusen års tilknytning. Vi har i sannhet en ugudelig regjering! Derfor er det viktig når Guds folk ser dette, at vi ber for vekkelse for land og folk! Guds folk må forkynne Guds ord som det står og Gud vil stadfeste sitt ord med tegn og under! Amen!

Dette bildet viser glassheisen i Arendal hvor vi kan beundre utsikten over Arendal. Det er alltid vakkert å se Arendal fra glassheisen. Det som ikke er så flott, er at prideflagget er heist rett ved siden av. Med andre ord så er det prideflagget som vaier høyest i Arendal by. Mens de fleste påstår at pride står for, toleranse, nestekjærlighet, mangfold og inkludering, så vet vi troende at det ikke har noen som helst med virkeligheten å gjøre. Pride handler om synd og umoral. Det at Arendal by lar prideflagget henge høyest, forteller meg at Arendal er en Sodoma og Gommora by. Arendal min hjemby er en vakker by, så synd at synd og umoral ødelegger byen. Arendal trenger vekkelse, Norge trenger vekkelse! La oss ha tro til Gud at det vil skje!

Vi er i Juni måned og nok en gang er den umoralske pride markeringen i gang. Jeg kjenner jeg vemmes. I det politiske korrekte samfunnet, så blir pride ideologien sett på som toleranse og nestekjærlighet ovenfor skeive mennesker. Pride ideologien handler verken om nestekjærlighet, menneskerettigheter eller toleranse, det handler om synd og umoral. På offentlige barnehager og skoler blir pride tredd ned over hodet på barn. Barn skal ikke lenger høre om Jesus, fordi det kan være støtende for andre religiøse minoriteter, men å undervise om at det er normalt å ha følelser for samme kjønn og at det går an å være født i feil kropp, det skal det liksom være greit å undervise barn. Dette er ett statsfinansiert, mentalt overgrep på mindreårige! Helt forkastelig! Vårt samfunn blir rasert av synd og umoral og pride må bære mye av ansvaret for det! Kjære Guds folk, det er på tide å rope til Gud om vekkelse for vår nasjon! Vår nasjon går til grunne pga synd, det eneste motvekten er en himmelsendt vekkelse! La oss ha tro til Gud for vekkelse, i denne umoralske verden!

Vi ber for Ukraina og det ukrainske folk i en tøff og krevende tid! Terrorregime til Vladimir Putin skaper stor ødeleggelse for det ukrainske folk. Det er viktig å huske på at i Ukraina så bor det mange evangeliske kristne, de trenger vår støtte! Viktig også å huske at i Russland så finnes det mennesker som lider under regime til Putin! Vi ber for våre brødere og søstere i Ukraina og Russland❤️

Evangelist Øystein Snekkerbakken forkynner evangeliet på Facebook. Gå inn på Facebook og lik Evangelist Øystein Snekkerbakken Facebook side.

Takk for samarbeidet Søkelys

I 2017 så var jeg i samtale med Kjell Sorsdal, lederen for nettsiden Søkelys. Jeg fortalte at jeg var forkynner og at jeg hadde startet en nettside og hadde en YouTube kanal. Sorsdal ville legge nettsiden og min YouTube kanal på sin side under linker. Det medførte at oppslutningen på min nettside økte. Jeg var og er takknemlig for den hjelp jeg fikk av Søkelys og Sorsdal.

Nå har ting plutselig endret seg. Søkelys har fjernet min nettside og YouTube kanal fra siden deres. Det har tydeligvis falt i dårlig lys at jeg er en tydelig forsvarer av vaksinen. På Søkelys sin side, ble jeg i fjor omtalt som vaksine evangelisten. Jeg et visst en del av den globale antikrist agendaen, i følge Søkelys.

Søkelys og Kjell Sorsdal er tydeligvis en sterk motstander av vaksinen og på sin side, og sprer de mest hinsidige løgner og konspirasjonsteorier om vaksinen. Når Søkelys i tillegg tar konspirasjons predikanten Svein Magne Pedersen i forsvar, så forteller det sitt tydelige språk.

Jeg lever godt med å bli kalt vaksine evangelist, men når det gjelder utsagnet om at jeg er en del av den globale antikrist agendaen, så for det bli en sak mellom Sorsdal og Gud!

Jeg takker Søkelys for samarbeidet, den tid det varte og tørker støvet av mine føtter og går videre!

Gud vil åpne flere og nye dører!

Amen!

Godt nyttår

Jeg vil ønske alle som følger denne virksomheten ett velsignet godt nyttår. Det var mange som gledet seg til 2021, fordi da trodde vi at vi skulle bli kvitt pandemien, men der tok vi tydelig feil. Når vi nå har gått over i ett nytt år, så ser det ut som at det kan bli verre før det blir bedre. Når vi som troende ser dette som skjer, så kan vi trøste oss med det at for Guds folk, det beste er i vente. Vi som er frelst, vi vet i vårt indre at Jesus kommer snart, vi kan merke det i atmosfæren. Vi lever i en tid som oppleves som dramatisk. Når politikere og media snakker om det som er ett problem, så blir pandemien nevnt og blant annet situasjonen mellom Russland og Ukraina. Det politikere og media ikke nevner som virkelig er det største problemet i vårt samfunn, er synd. Synd ødelegger mennesker, ødelegger familier og råtner opp vår nasjon. Norge trenger som aldri før en gjennomgripende vekkelse. Vår nasjon er i en åndelig krise. Jeg har tro til Gud at i disse siste tider, så vil Herren reiser opp enkle vitner som vil stå for Guds ord, koste hva det koste vil. La Herren utruste og bruke deg til tjeneste for ham i 2022. Herren ønsker vekkelse og jeg har tro for at det kan skje.

Amen!

Julens budskap bringer håp, varme og kjærlighet til motløse, mismodige sjeler. For de som opplever at alt er håpløst, der kommer julens budskap med trøst, glede og kjærlighet. Engelens budskap til gjeterne på marken var, se jeg forkynner en stor glede, som skal bli hele folket til del. Vi som er frelst, vi feirer jul fordi Gud sendte sin sønn til soning for all verdens synd! Julens budskap handler om lys i mørke. Vi lever i en mørk verden og det blir ikke bedre, men det finnes håp og håpet er i Guds sønn Jesus Kristus! Er du den som gruer deg til jul pga en tøff barndom, så er min bønn at julens budskap om at Gud sendte sin sønn for å sone all verdens synd, skal bli åpenbart i ditt indre! Da vil det bli jubel og lovsang og ekte julehøytid! Jeg ønsker alle en velsignet julehøytid og Guds velsignelse!

Konspirasjonsteorier

Vi lever i en tid hvor det florerer av konspirasjonsteorier. Spesielt på sosiale medier florerer det av konspirasjonsteorier, løgner som ikke har rotbunn i virkeligheten. Jeg som er aktiv på Facebook, blir direkte skremt og opprørt over hva folk kan finne på å skrive. Det er så å si ingen filter hos noen. Konspirasjonsteorier kan faktisk være livsfarlige. I mange tilfeller før en terrorhandling trer i kraft, så har det vært en konspirasjonsteori, som har vært drivkraften. Vi som kristne må ta sterk avstand fra konspirasjonsteorier! Det blir for eksempel sagt, at årsaken til at jødestaten Israel blir utsatt for terrorhandling, er fordi de okkuperer palestinsk land. Det er konspirasjon. Det har aldri eksistert en palestinsk stat eller ett palestinsk folk. Palestinere er vanlige arabere som har bodd der og andre har kommet senere. Vi kunne ha skrevet enn egen bok angående det som har med konspirasjonsteorier. Hvordan kunne det skje at 6 millioner jøder ble myrdet under 2. verdenskrig? Nettopp pga konspirasjonsteorien at jøder styrte og kontrollerte verden og ble sett som en trussel. Det ble også hevdet at jødene stod bak 11. september, altså en konspirasjonsteori. Det var Al qaida den radikale muslimske terrororganisasjonen, som stod bak terroren den 11. september. Den norske terroristen Anders Behring Breivik, brukte også konspirasjonsteori som grunnlag for den avskyelige terrorhandlingen i Oslo og på Utøya. I disse pandemi tider så har det oppstått en rekke løgner og konspirasjonsteorier angående vaksinen. Vi har med en pandemi ( govid 19 ) som har krevd sine ofre. Folk har blitt syke, alvorlige syke og noen har dødd. Norge og andre nasjoner har måtte stenge ned samfunnet i en tid, iverksatt restriksjoner og tiltak for å dempe smitten. Nå har vi fått en vaksine, som skal gjøre det mulig å åpne opp samfunnet sakte men sikkert. Men det som har skjedd er at det fra høyre radikale hold blitt hevdet at vaksinen inneholder gift som ødelegger mennesker. For orden skyld, så er det bivirkninger med så og si alt som har med medisiner å gjøre. Jeg personlig er fullvaksinert og anbefaler alle som leser dette, som ikke er vaksinert til å la seg vaksinere. Vi må stå opp mot konspirasjonsteorier og gi folk det de virkelig trenger, nemlig Guds ord!

Jonas Gahr Støre er stor favoritt til å bli vår nye statsminister. Jeg hilste på han i Arendalsuka, en veldig hyggelig person. Det er ting i hans politikk som jeg er enig i, men dessverre så er det mere enn nok som bryter med de kristne konservative verdier. Jonas Gahr Støre skrev for en del år siden en bok, der han sammenligner jøder i Midtøsten med nazistene. Med tanke på hva jødene opplevde under krigen, så er slike utsagn forkastelige. En regjering der Støre er statsminister, så vil abortloven liberaliseres, med andre ord det skal bli enklere å myrde barn. Støre jobber også aktiv for å kriminalisere forbønn for homofile og lesbiske. Støre vil også jobbe aktiv for dialog med muslimske organisasjoner som vil utslette jødestaten Israel. Det er på tide kristenfolket for øynene opp for hva slags antikristelige krefter, som søker makt og innflytelse. Må Gud se i nåde til Norge🙏🇳🇴❤️

Dette er bildet er fra AUFs sommerleir på Utøya. Der ble det proklamert at de ønsker å boikotte den eneste jødiske stat og Midtøstens eneste levedyktige demokrati, Israel. Samtidig ble det ropt ut Fritt Palestina. Mange tror fritt Palestina, handler om at palestinerne skal få en egen stat, men det stemmer ikke. Fritt Palestina, handler om ett jøderent Midtøsten. Jødene og Israel skal kastes på sjøen, det har den muslimske/arabiske verden jobbet med fra dag en, uten å lykkes. Når vi ser det økende hatet mot den jødiske stat, fra blant annet ungdomsorganisasjonen til Arbeiderpartiet, så er det viktig at vi som kjenner sannheten, våkner opp. AUF og resten av den ytterliggående venstresiden, er med å hyller ett nytt holocaust uten at de er klar over det. De vil boikotte jøder i Midtøsten, samtidig vil de bygge broer med muslimske terrorister og arabiske nasjonalister. Det som er Israel og det som mange kaller de okkuperte områder, har vært jødeland i flere tusen år. Jødene i Midtøsten kan ikke være okkupant i sitt eget hjemland. Vi står oppreist for Israel og det jødiske folk i en tid hvor hatet mot Israel blir sterkere, alt pga løgn og villfarelse.

Ideologien Pride som den er, er blitt en organisasjon som er blitt sterkt anerkjent i den politiske verden, også her i Norge. Vi blir fortalt at dette handler om mangfold, toleranse og nestekjærlighet. Det er utrolig og tragisk hvordan synd og umoral blir pakket under tittelene toleranse og nestekjærlighet. Vi lever i en verden, hvor det som er urett har blitt rett. Vi lever i en politisk verden, hvor Bibelske sannheter blir holdt nede og synd og umoral blir godkjent og anerkjent. Vi er langt på natt! Pride handler kort og enkelt om promotering av synd og umoral. Pride forsvarer det Bibelen taler imot. Pride bevegelsen opptrer også på en diktatorisk måte, der det nå jobbes her i Norge om å forby forbønn for homofile og lesbiske. La det være klart, Gud elsker syndere, men han hater synden. Pride handler om å liberalisere synd. Det er helt umulig å være en Bibeltro kristen og samtidig forsvare Pride. Du kan ikke være en kristen å tale med to tunger. Gud elsker alle mennesker, han elsker homofile, lesbiske og bifile og det er Guds ønske og vilje at de skal bli frelst og løst fra syndens bånd og lenker. Evangeliet er budskapet om de gode nyheter, at alle mennesker kan få oppleve frelse og nåde. Dette fantastiske budskapet er også tilgjengelig for homofile og lesbiske. Guds ord er mye bedre enn pride!

Israel er på nytt i krig. Uroligheter i Jerusalem som ble etterfulgt av rakettangrep fra Gaza, der Hamas kontrollerer. Hamas er en muslimsk terrororganisasjon, som har som mål å utslette Israel. Hamas ideologi kan på mange måter sammenlignes med Nazi Tyskland. Når det er krig i Midtøsten, så skjer det som dessverre altfor ofte skjer, at media åpenbart velger side. Israel blir ofte framstilt som en kynisk nasjon, som okkuperer ett annet folk ( palestinerne ) og i tillegg driver med apartheid. Alt dette er løgn og bedrag. Når jeg leser all den løgnen som blir fortalt om Israel, så trøster jeg meg alltid med Guds ord. Guds ord er tydelig på, at jødene er Guds utvalgte folk og de har fått ett landløfte. Guds ord har alltid rett! Det som er Israel og de såkalte okkuperte områdene, har vært jødeland i flere tusen år. Du kan ikke være en okkupant i ditt eget hjemland. Vestbredden som det kreves skal bli en ny arabisk stat ( Palestina ) , er det gamle Judea og Samaria, hvor jødene har sterke historiske røtter. Jerusalem er også veldig ofte i søkelyset i Midtøsten konflikten. Der kreves det at byen skal deles i to, en jødisk og arabisk. Tenk hvis noen krevde det i Norge, at Oslo skulle deles i to. Det hadde blitt sterke reaksjoner. Jerusalem er jødenes udelelige hovedstad og har vært det i 3000 år. Når vi ser all løgnen og hatet mot jødestaten Israel, så er det viktig at vi ikke mister motet, verden ligger i det ondet og det blir ikke bedre. Men vi har Guds ord og Guds løfter til Israel! Vi ber for jødene og Israel og vi ber også for vekkelse blant araberne! Gud velsigne Israel🇮🇱🇮🇱🇮🇱

God påske til alle som følger meg her. Vi feirer påske fordi vi har tatt imot påskens budskap, som handler om Jesu død og oppstandelse. Gud sendte sin sønn til soning for all verdens synd. Er ikke dette fantastisk? Har du tatt imot påskens budskap? I dag er anledningen, du vil aldri bli den samme mer. Du hår fra mørke over til lyset, du blir en ny skapning i Kristus Jesus, det gamle er forganget se alt er blitt nytt. Påskens budskap er hovedbudskapet i Kristendommen, Jesu død og oppstandelse! Jeg gleder meg til å feire påske, nettopp pga påskens budskap. Det snakkes om en annerledes påske pga pandemien, vi som er frelst tar med oss påskens vidunderlige budskap tross utfordrende situasjoner. Påske er veldig ofte da vi for alvor sier farvel til vintertiden og går våren i møtte. Sånn var det før vi ble frelst, det var mørke, det var kulde, men så kom Herren med sitt vidunderlige lys og forvandlet vårt liv. Nå vi nå går inn i påskehøytiden, så er det viktig at påskens budskap, korsets budskap for forvandle ditt liv. God påske i Jesu navn🙏🙏🙏

Jeg kan ikke tie

Hver uke så lyder budskapet på Facebook live på engelsk og norsk at Jesus Kristus er i går og i dag den samme og for blir det inntil evig tid. Jeg kan ikke tie om det jeg har sett og hørt, frelsen i Jesus Kristus! Korsets budskap trengs å forkynnes for byer og bygder! Det er herlig å være frelst og å være fylt med Den Hellige Ånd og det er herlig å kjenne kallet til å forkynne evangeliet. Ingen kan stoppe det Gud har salvet, halleluja! Guds rike vil alltid ha framgang! Vi ber om vekkelse, men det er ingen som ønsker vekkelse mer enn Gud Fader selv! I disse tider så ser Herren etter menn og kvinner som er villige til å ofre alt for Herren! Ingen pandemi kan stanse Guds rike i å ha framgang! Veien til vekkelse begynner med fornyelse for Guds folk! Vi ydmyker oss for Herrens alter og lar Den Hellige Ånd forme og danne oss, da blir det liv, da blir det vekkelse! Det er herlig å kjenne Den Hellige Ånds salvelse i sitt liv, som gjør at jeg kan ikke tie om det jeg har sett og hørt! Amen🙏🙏🙏

Godt Nyttår

Jeg ønsker alle som følger meg her, ett velsignet godt nyttår fra Herren. Året 2020 var ett år som de fleste vil beskrive som ett utfordrende år. Govid 19 snudde hele Norge og verden forøvrig på hodet. Myndighetene i Norge og andre nasjoner stengte ned samfunnet for å få kontroll over viruset. Det ble kalt den nasjonale dugnaden. Nå i etterkant ser vi at viruset er på frammarsj og det ser ikke helt lyst ut, selv om det nå har kommet en vaksine. Statsminister Solberg har kalt 2020 for uåret pga Govid 19 og det siste tragiske, rasulykken på Gjerdrum, der familier har mistet hus og gjem og det har også gått menneskeliv tapt. Men det skjedde noe som er mer alvorlig enn govid 19 ( forstå meg rett, jeg bagitaliserer ikke govid19 ) det at det ble flertall for sorteringsamfunn i Norge på Stortinget. Det vil si blant annet at en kvinne kan ta abort hvis hun finner ut at fosteret er psykisk utviklingshemmet, noe så tragisk. Det finnes mennesker i dag som er i en annen tilstand, men likevel forstår hva sorteringsamfunn er. Altså det kan nå tas abort hvis man finner ut at fosteret et annerledes. Norge er for lengst blitt gjennomsyret av ugudligheten. Vi trenger vekkelse som aldri før! Det trengs en åndelig dugnad i Norge! Guds folk må ned på kne og rope til Herren for land og folk! Veien til vekkelse skjer når Guds folk blir fornyet til ånd, sjel og legemet! Jeg gleder meg veldig til å holde nettmøter og Bibelhelger i 2021! Gud vil gjøre store ting i 2021! Ha tro til Gud! Amen🙏🙏🙏

Jeg ønsker alle som følger meg her, en velsignet julehøytid. Det blir ingen julehøytid hvis ikke Jesus er midtpunktet, men når Jesus er i hjertet og sinn, først da kan vi feire julehøytid. Gud sendte sin sønn for å sone all verdens synd. For ett fantastisk budskap! Julens budskap, som vi finner i Lukas 2, er ett budskap om håp, kjærlighet, glede og fred. La julens budskap prege deg når vi går inn i denne fantastiske høytiden. Da kan du synge av hele ditt hjerte: Glade jul Hellige jul! Ha en velsignet julehøytid🙏🙏🙏

En verden i kaos

Vi lever i en verden som er i mildt sagt kaos. Det er alt fra govid 19 situasjonen til president valget i USA. Det vi nå i virkeligheten opplever er en verden som roper etter en leder. I USA så strides det om hvem som er mest egnet som leder, det snakkes at det foregår valgfuks i systemet. Ellers så ser vi over hele verden at govid 19 situasjonen blir vanskeligere å håndtere. Det virker som ingen nasjoner har full kontroll. Det ropes etter en leder som folk tror vil ordne opp. Jeg vet hvem det er, Antikrist. Det er han vi leser om i Bibelen. Han kommer for å forføre og villede mange, til og med Israel. Antikrist vil bli en person som kommer til å imponere mange med både politisk korrekthet og karisma, mange vil bli forført også såkalte kristne. Vi ser antydningene i dag, vi lever i antkristelige tider, Guds folk må våkne opp. Antikrist vil etter alt å dømme fremstilles som en høyt elsket person, han kommer til å få stor aksept i den internasjonale verden, som sagt Israel kommer til å anerkjenne han helt til de skjønner de er blitt lurt. Den antikristelige ånd vil alltid glitre med politisk korrekthet, men også religiøsitet. Det er dessverre mange såkalte evangeliske kristne i dag som er forført av den antikristelige ånd. Den antikristelige ånds viktigste oppgave er å fjerne alt som har med sann kristendom. Men før Antikrist kommer på banen, før han har fått makt og innflytelse, så er det noe herlig som skal skje: Jesus kommer! Jesus kommer snart for å hente sin universale menighet. Vi lever i høyprofetiske tider, det er på tide å våkne opp! Ånden og bruden sier kom! Som Guds folk så har vi en herlig framtid, vi har det beste i vente. Er du rede for opprykk? Er du rede til å møte Jesus? I dag er anledningen. Amen!🙏🙏🙏

Bibelhelg 26-29 november Facebook live.

Det er med glede jeg kan invitere til Bibelhelg siste helgen i november. Sendingene blir på norsk. Det vil bli forkynt om frelse, helbredelse, dåp i Den Hellige Ånd og ild med tunger som tegn og Jesu navn vil bli løftet opp. Jeg vil oppmuntre alle som følger meg her og som er på Facebook til å gå inn på evangelist Øystein Snekkerbakken Facebook side og få med seg denne helgen. Inviter andre også til å følge med. Vi har tro til Gud at store ting vil skje. Amen!

Synd og umoral

Vi lever i en tid hvor synd og umoral for større innflytelse og makt. Tenk at i dag så foregår det marsjer verden over i gater der synd blir markert. I den verden vi lever i, så er syndenes tillatelse viktigere enn syndenes forlatelse. Vi er langt på natt. Men dette forteller Bibelen om at det skal skje, les 2. Timoteus kap. 3. Det er og det vil bli vanskeligere tider for Guds folk, men husk større er han som bor i oss enn han som bor i verden. Bevegelsen Pride har for lengst fått anerkjennelse i de fleste politiske miljøer, der homofile og lesbiske sammen med kjente samfunnstopper, marsjerer i gater og forsvarer sin synd med stor stolthet og får støtte av de fleste politiske partier. Til og med politikere fra KRF viser sin støtte til dette. Som sagt vi er langt på natt! Bibelen er så tydelig i sitt budskap: til mann og kvinne skapte han dem, det finnes intet alternativ. Bibelen omtaler homofile/lesbiske følelser som skammelige lidenskaper, og det er det det er. Det er politiske krefter som kjemper for at bla forbønn for homofile/lesbiske skal forbys. Det er litt av en åndskamp vi står i. Det er viktig å påpeke at alle mennesker er elsket av Gud, også homofile og lesbiske. Gud elsker syndere, men han hater synden. I disse tider så er det viktig å løfte fram de Bibelske sannheter, at Jesus frelser mennesker av alle slag, uansett hva slags umoral de er bundet av. Amen!

God påske!

Jeg ønsker alle som følger meg her en velsignet påske i fra Herren. Påskens budskap om Jesu død og oppstandelse er selve hovedfundamentet for at vi kan kalle oss kristne, vi som har tatt i mot Korsets budskap. Det er ikke mangel på religioner eller religiøsitet, men ingen av disse forkynner om en død og oppstandelse. Det er ingen religion som lærer om en Gud som sendte sin sønn til soning for all verdens synd. Kristendom er ingen religion. Religion handler om menneskets strev til å tekkes Gud, Kristendom handler om Gud tekker oss ved sin sønn Jesus Kristus. Jeg elsker påske nettopp pga Gud sendte sin sønn til soning for all verdens synd, men også fordi påskeaften 1995 den 15. April så ble jeg frelst og hele mitt liv ble forandret. Påsken 2020 vil for alltid bli husket for konora viruset sitt herjinger over så å si hele verden, men påsken 2020 kan også bli husket for at var nettopp denne påsken ditt liv ble totalt forandret. Korsets budskap, påskens budskap vil forvandle ditt liv totalt! Amen! God påske!

Herrens tjener Øystein Snekkerbakken

Smak å se at Herren er god!

Konora viruset

12 mars 2020 den dagen Norge stengte ned. Hvem hadde trodd dette skulle skje, da vi gikk inn i det nye året. En ting er helt sikkert, ingen kjenner morgendagen før du møter den. Jeg husker jeg hørte om ett virus som begynte å herje i Kina, folk ble syke og flere døde. Så etter hvert så kom dette til Italia. Mange ble syke der og flere dødstall var en realitet. Idylliske byer ble forvandlet til spøkelsesbyer. Så etter hvert så fikk høre at dette viruset ble påvist i Norge. Det som er farlig med ett virus er at det sprer seg. Årsaken at det kom til Norge skyldes at vi har hatt turister som har feriert i land som Italia og blitt smittet og fått det hit til Norge. Mye begynte å skje, Skifesten i Holmekollen ble holdt med tomme tribuner. Så den 12.mars den dagen som i mine øyne snudde Norge på hodet. Regjeringen besluttet å stenge Norge. Skoler og barnehager holder stengt i to uker, det samme gjelder frisørsalonger, treningsstudioer, restauranter, all form for idrett og kulturbegivenheter blir avlyst. Dette gjelder også for de fleste land i Europa. Det finnes vel knapt ett land i verden som ikke er berørt av det lille viruset. Det skal også sies at kirker og bedehus holder i disse dager stengt. Det fryktes for mange konkurser og permitteringer. En hel verden er snudd på hodet, en hel uvirkelig verden. Men midt opp i det hele kaoset, så kjenner jeg en ekstra glede av å være frelst. I disse tider så tenker jeg ofte på Johannes kap. 14 Deres hjerte forfedres ikke, tro på Gud og tro på meg sier Jesus. For noen nydelige ord. Ja Guds ord er nydelige! Jeg kjenner ingen frykt for morgendagen, fordi jeg venter på Jesu gjenkomst. For Guds folk, det beste er i vente! La oss som Guds folk be for land og folk for frelse og legedom. Gud hører bønner som han gjorde i fordums tider. Amen!

Deres tjener Øystein Snekkerbakken

GODT NYTT ÅR

Jeg ønsker alle dere som følger denne siden ett velsignet godt nyttår fra Herren. 2019 bar preg av mange direktesendinger på Facebook både på engelsk og norsk. YouTube kanalen ble også brukt. Evangeliet når ut via media og jeg fikk høre rapport om frelse, noe så fantastisk. 2020 blir ikke noe dårligere, det blir sendinger hver fredag på engelsk og hver søndag på norsk. Det blir også i år prioritert Bibelhelger både på engelsk og norsk. Jeg gleder meg til å forkynne evangeliet i 2020. Følg med, følg med, jeg tror Gud for ett gjennombrudd fra Himmelen. Amen!

Julens budskap verdens håp

På den mørkeste tiden i året feirer vi jul. Gater i våre byer er preget av lys. Jeg synes det er fantastisk. Men hva er det som gjør julen fantastisk? Budskapet som gjeterne på marken fikk, se jeg forkynner dere en stor glede som skal bli hele folket til del. Budskapet om at Jesus skulle komme for å sone all verdens synd skapte glede og begeistring hos gjeterne. Julen er en tid for tradisjoner og stemning. Det som gir meg den fantastiske julefølelsen handler om som vi leser i Lukas kapittel 2. Julens budskap om at Jesus kom for å sone all verdens synd er budskapet om lys i mørke, det er dette som gir verden håp. Ta i mot julens budskap i dag og du vil aldri bli den samme igjen. Amen!

Klimakrisen menneskeskapt?

Er det noe som debateres ofte, så er det dette som omhandler klima og du verden for ett engasjement. Av dem som er veldig engasjert, så hevdes det at disse klimaendringene er menneskeskapte. Nå har jeg levd i 37 år og har opplevd varme tider og kalde tider. Jeg kan huske vi har hatt varme sommere og kalde sommere. Vi har hatt vintere som var veldig kalde og vintere som var milde. Klimaet har endret seg i alle år, som sagt varme tider og kalde tider har det vært hele tiden. Påstanden om menneskeskapte klimaendringer er en myte. Denne myten er det dessverre mange nasjoner og partier som mener. Ja vi lever sannelig i forførte tider. Det er heldigvis noen som er våkne. Jeg mener dette overdrevne fokuset på klima er inspirert fra en viss plass. Det demonstreres for abort, homofili, motstand mot Israel og så pyntes det på med at det demonstres for klima. Dessverre så er det mange kristne som også tror på den myten om menneskeskapte klimaendringer og før eller senere så blir de forført av den antikristelige ånd som preger samfunnet vårt. Må himmelens Gud sende vekkelse over land og folk, vi trenger det så sårt. Norge og verden forøvrig er i en åndelig krise, vi trenger vekkelse. Ennå er det håp! Amen!

Herrens tjener Øystein Snekkerbakken 

Pinse eller død religion

Det var på pinsedagen for to tusen år siden, Den Hellige Ånd falt på alle som var til stede. Dette var starten på den universale menighet. Det hele begynte med at Ånden falt. Apostlenes gjerninger 2:1-4. Jesus underviste sine disipler om bli i byen til de fikk kraften fra det høye. Det Jesus virkelig underviste var at før disiplene begynte å virke for Herren, så måtte de oppleve en kraft som ville gi dem en frimodighet og styrke til å tjene Herren slik Herren vil. Det Jesus underviste sine disipler er like aktuelt i dag for alle troende. Det er ingen unnskyldning, er du frelst så trenger du en fylde av Den Hellige Ånd. En dåp i Den Hellige Ånd, handler mye mer om gode følelser, men det er en kraft til liv og tjeneste. Frelsen i Jesus Kristus separerer fra synd, en dåp i Den Hellige Ånd med tunger som tegn, separer fra død religion. Vi trenger den Hellige Ånds salvelse i våre liv og våre forsamlinger. Når Den Hellige Ånd for komme til, så blir Kristus synlig. Derfor trenger vi Den Hellige Ånd i våre liv. Amen! 

Herrens tjener Øystein Snekkerbakken

 

KRISTUS HODET FOR MENIGHETEN 

Det er Jesus Kristus som er hodet for menigheten, hvilken menighet? Den universale menighet som består av frelste mennesker over hele verden. Alle dem som tar i mot Korsets budskap blir en del av den universale menighet, Halleluja! Jeg er glad jeg er en del av den universale menighet. Som sagt det er Kristus som er hodet for menigheten, ingen pastorer, predikanter, evangelister, misjonærer ei heller paven i Rom er hodet, men Jesus Kristus! Den katolske kirke har ingenting med den universale menighet, fordi fokuset er på jomfru Maria og religiøse tradisjoner, men ikke Kristus. Den universale menighet blir beskrevet som en kropp/legeme, der hodet er Kristus. På en kropp så vil alltid signalene komme fra hodet. På samme måte så er det viktig at vi som er en del av Kristi legeme alltid har fokuset på hodet som er Kristus. Vi må ikke se hverken til høyre eller venstre, men alltid fokusere på hodet som er Kristus! Det var viktig før, men også nå i en tid hvor det florerer av verdslige og religiøse krefter. Den som har ører han høre hva Ånden sier til menigheten! Ånden og bruden sier kom! La oss alltid inspirere av han som er hodet for menigheten, Jesus Kristus!

Herrens tjener Øystein Snekkerbakken 

God påske!

Påskens budskap, hvilket herlig budskap! Jesu død og oppstandelse! Det er dette kristendommen handler om. Han døde på korset for dine og mine synder, sånn at vi kunne få oppleve denne vidunderlige frelse alt av nåde. Det er ikke noe vi har gjort oss fortjent til. Les efeserne Kap. 2. Alt er av nåde! Det fantastiske  med Guds frelse er at Gud gjør ikke forskjell, alle kan oppleve frelse uavhengig bakgrunn. Alle mennesker trenger frelse. Veien til Gud skjer gjennom Golgata, ikke utenom. Alt annet enn korsets budskap er død religion! Jesus er veien, sannheten og livet. Det er altså Jesus som er veien til Gud. Når mennesker tar i mot Påskens budskap, som er korset, så blir det en total forvandling. Religion er mennesker strev til å tekkes Gud, kristendom er Gud tekker oss gjennom hans sønn Jesus Kristus. En vesentlig forskjell! Gud elsker alle mennesker også du som leser dette. Han ønsker at alle skal bli frelst gjennom forsoningsverket på Golgata! Ha en velsignet påskehøytid! 

Herrens tjener Øystein Snekkerbakken!

Kraften i Korset!

1. Korinterne kap: 2,2 For jeg var fast bestemt på at jeg ikke ville vite noe blant dere uten Jesus Kristus og Ham korsfestet. 

Det finnes ingen religioner, religiøse skikker som kan sette mennesker i fullkommen frihet. Det har aldri stått frem noen og sagt: jeg var bunden av synd, men så ble jeg religiøs og så ble jeg fri. Men takk og lov, tusenvis hvis ikke millioner har ropt det ut: jeg var en synder, men så kom jeg til Korset med mitt liv, bekjente min synd, ble renset i Guds lammets dyrebare blod og nå er jeg ren og rettferdig, himmelen verdig. Det er kraft i Korset til å sette mennesker fri fra all verdens synd. Der psykologer må melde pass, der kan Guds kraft gjøre stor forandring. Det var på Korset Jesus ropte ut: Det er fullbragt! Så i dag så kan hele ditt liv bli forandret, i ett nu og i ett øyeblikk når du kommer til Korset med ditt liv! Amen!

Herrens tjener Øystein Snekkerbakken 

8.mars kvinnedagen.

Kvinnedagen, den store kvinnedagen skulle vært en dag med heder og ære istedenfor blir det en dag hvor retten til barnedrap ( abort ) proklamerers, støtte til terror mot den eneste jødiske stat også er på agendaen. Nei det var selvsagt ingen paroler som støtter terror mot Israel, men når det kreves at Israel skal rive en mur som ble bygd med hensikt å hindre terror så blir det på mange måter en symbolsk støtte til terror. Det er dypt tragisk det som skjer i vårt land i disse tider. Jeg kjenner ett sterkt rop i mitt indre om ett rop om vekkelse. En Gudgitt vekkelse er det eneste som kan løse Norges problemer. Det er helt motbydelig at vi har politiske krefter som kjemper for abort eller rettere sagt barnedrap. Norge råtner bort av synd, ugudelighet og reliøsitet. Må Guds folk for alvor våkne opp og arbeide som aldri før for sjelers frelse. Det er fremdeles håp for Norge så lenge det finnes brødere og søstere som forkynner Guds ord under Åndens kraft og salvelse. Jesus kommer snart, la oss arbeide for vekkelse.

Herrens tjener Øystein Snekkerbakken

Kraften i Den Hellige Ånd!

Det er kraft i Den Hellige Ånd, salvelse, åndelig autoritet som ikke er bygget på menneskelige egenskaper. I Den Hellige Ånd har Guds menighet en frimodighet som kun Gud kan gi. Uten Den Hellige Ånd så er menigheten sjanseløs. I mitt kristne liv så har jeg møtt mennesker som i utgangspunktet er beskjedne, tilbaketrukne, men når Den Hellige Ånd virker i deres liv så får de en frimodighet og autoritet som ikke er bygget på menneskelige  egenskaper som nevnt tidligere. I disse tider så tenker jeg på pinsebevegelsen som var i sin tid  en mektig motvekt mot synd og religiøse holdninger i vårt land. Da tenker jeg spesielt da den gjorde sitt innmars i Norge på begynnelsen av 1900 tallet. Mange mennesker har blitt frelst, løst, befriet, fylt med den Hellige Ånd takket være det som var pinsebevegelsens kraftfulle, evangeliske budskap. I dag ser vi en bevegelse full av fremmende retninger. Det er forkynnere som har bakgrunn fra trosbevegelsen og som fremdeles bærer preg av det. Det er forkynnere som forsvarer ett sterkere bånd til den katolske kirke. På lederkonferansen i år så var hovedtaleren en kvinnelig forkynner med ett positivt syn på yoga, altså okkulte krefter. Brødere og søstere vi trenger kraften i Den Hellige Ånd så vi kan være en åndelig motvekt mot synd og religiøsitet. Jesus kommer snart, det er på tide å arbeide for sjelers frelse. Vi trenger vekkelse, vi trenger kraften i Den Hellige Ånd! Amen!

Herrens tjener Øystein Snekkerbakken 

Lev i nåden!

Jesus Kristus er i går og i dag den samme og forblir det inntil evig tid! Hebrevbrevet  13:8

Dette er gjennomgangstonene når jeg forkynner evangeliet både på norsk og engelsk. Det handler om å leve i nuet, levet i nåden. Vær dag er en nådens dag fra Herren. Vær dag kan vi leve i Herrens nåde, leve i forventning og lengsel om at Herren skal åpenbare sin kraft og herlighet over sitt folk. Hvem er Herrens folk? Jo de som har tatt i mot Guds nåde, de som har fokuset rettet på hvem Jesus er og hva han gjorde på Korset. For oss som har vært frelst noen år, vi kan se tilbake på mange herlige opplevelser, gode minner hvor Guds kraft slo ned på en underbar måte. Takk Gud for herlige minner og opplevelser, men han ønsker at vi må videre i vårt åndsliv, leve i nuet, leve i nåden. I dag er nådens dag, i dag er Gud å finne.

 

Gud velsigne dere!

 

Herrens tjener Øystein Snekkerbakken

Åndskamp

I skrivende stund så er det for lengst klart at Norge har en flertalls regjering bestående av Høyre, FRP, Venstre og KRF. For ordens skyld så vil jeg påpeke at dette innlegget ikke handler om politisk korrekthet, men heller om en åndskamp som preger samfunnet. Norge er i en dyp åndelig krise, behovet for vekkelse er sterkt. Før det ble klart at vi ville få en flertalls regjering, så har abort debatten blomstret skikkelig opp. Det er dypt tragisk at Norge så vel som andre vestelige land, har en lov som forsvarer barnedrap. Det kalles så fint: kvinnens rett til sin egen kropp, men det er ikke det det handler om. Jesus sier det så fint: La de små barn komme til meg, hindre dem ikke for Guds rike hører sådanne til. Alle barn har rett til å leve, selv om faren er en voldtektsforbryter, barnet er en tvilling, barnet er psykisk utviklingshemmede. I manges øyne så er abortloven en kvinnes rett. I mine øyne og alle dem som elsker Guds ord, så er det ikke noe annet en barnedrap. Vi lever i en åndelig krig. Djevelen jobber på overtid for å ødelegge samfunnet. Vi ser det spesielt på familien, menigheten og forståelsen av Israel. Vi som Guds folk må vite, at større er han som bor i oss en han som bor i verden. Det som Guds folk trenger er en dobbel del fra Himmelen, fordi vi lever i en åndskamp og trenger kraft fra Himmelen for å holde ut. Jesus kommer snart for å hente sin ventende brud. Vær ved godt mot alle dere som venter på Herren. Amen

 

Deres tjener Øystein Snekkerbakken

GODT NYTT ÅR!

Det er med glede jeg kan ønske ett godt nytt år. 2018 hører fortiden til. For noen var fjor året ett bra år, for andre det stikk motsatte. Sånn er det å være menneske, noen ganger skinner solen, andre ganger føles det som det er bare mørke skyer. En ting er sikkert, er du frelst, har du opplevd å gå fra døden over til livet, så har du virkelig fått oppleve himmel på jord. Dagene kan være forskjellige, når noen leser denne enkle hilsningen her, så kan det hende at du går gjennom en tøff periode i livet ditt, men husk Gud har ikke glemt deg. Vår Himmelske Far ønsker at vi alltid skal ha fokuset rettet på Jesus og hva han gjorde på Korset. Han vant en herlig seier som gjelder i tid og evighet. Lovet være Herren! Vår Himmelske Far har full kontroll, du trenger ikke å frykte for morgen dagens mulige utfordringer, men alltid fryde deg i det fullbragte verket på Golgata, Halleluja! Jeg overdriver ikke når jeg skriver det, men i fjor så holdt jeg godt og vel over 100 taler over media ( Facebook live, YouTube). Det er herlig å kunne proklamere de gode nyhetene om Jesus Kristus og han korsfestet, til denne døende verden. Jeg kommer i 2019 til å holde fram i samme spor med forkynnelse av Evangeliet. Jeg har stor forventning til at Herren skal gjøre store og vidunderlige ting. Gud er mektig, han formår. Ha tro til Herren at skal gjøre store og mektige ting i ditt liv, han elsker deg og ønsker deg bare godt! Gud velsigne dere alle og igjen, Godt nytt år! Amen!

Julens budskap, ett lys i mørke!

Nå nærmer det seg jul med sakte skritt. Jeg elsker å feire jul, absolutt en av mine favoritt tider i året. Det er så mye fantastisk med jul, god mat, familie idyll, dele ut gaver til våre nærmeste. Det er også i juletider solen snur og vi går mot lysere tider. Men hva er det som for meg gjør julen så fantastisk? Jo, nettopp det at Gud ble menneske, han kom ned til jorden for å frelse/redde det som var fortapt. Julens budskap handler om ett lys i mørke. Da alt var mørkt, da alt var håpløst, kom Jesus med sitt lys, sin kjærlighet og nåde og forvandlet mørke til lys. Det er derfor jeg og mange troende feirer jul, for å minne oss om da det var mørke og tomhet i våre liv, så kom Herren med sin nåde og kjærlighet og gav oss en vidunderlig frelse. De fleste av oss vet at Jesus ble ikke født den 24.desember, men likevel feirer vi på denne tiden at Jesus kom hit ned for å frelse det som var fortapt. For ett fantastisk budskap. Det finnes dem og jeg har møtt dem som gruer seg til jul pga deres negative tilstand. Mennesker som sliter med ensomhet, depresjon og angst, mennesker som vokste opp i ett hjem der alkohol misbruk var en del av julefeiringen har på ingen måte noe glede av jul. Da er det godt å minne om hele hovedårsaken til å feire jul. Det handler ikke om hvor flott juletreet er, flotte julegaver, ribbe, kalkun, pinnekjøtt etc, men det fantastiske at Herren kom hit ned for å frelse det som er fortapt. Julens budskap er ett lys i mørke. Vi lever i en mørk verden åndelig sett, men Herren kan forvandle mørke til lys. I dag når du tar i mot julens budskap, så vil du erfare at du går fra mørke til lys. Herren frelser mennesker av alle slag, han kan frelse nettop deg. Ha en velsignet julehøytid. 

Guds skapende kraft!

I Bibelens første bok, første kapittel, så leser vi hvordan Gud skapte himmel og jord. Vi leser ganske enkelt at Gud skapte liv der det var tomhet og mørke. Vi leser hvordan Gud gjorde forskjell på mørke og lys. Det ble aften og det ble morgen. Når jeg leser og grunner på 1. Mosebok Kap 1 så fryder mitt hjerte seg, for det var akkurat slik det var i mitt liv før jeg ble frelst, det var tomhet og mørke i mitt liv, men så kom Herren med sitt lys og varme som kun Korsets kraft kan bringe. Hva er Korsets kraft? Jo det er budskapet om hvem Jesus er og hva han gjorde på Golgata. Når du kommer til Korset med ditt liv, så får du oppleve Guds skapende kraft. Der det er tomhet og mørke, så vil lyset fra Evangeliet strømme inn i deg og gjennom deg. Alle som kommer til Korset med sine liv, vil oppleve en total forandring. Når vi ser hva som preger verden i dag, så ser dem som har ett åndelig sinn at det er en tomhet og mørke som preger verden i dag, alt på grunn av synd og ugyldighet. Løsningen er ikke politisk korrekthet, men en himmelsendt vekkelse. Løsningen er at Guds skapende kraft for sette sitt stempel på samfunnet. Vi trenger vekkelse som aldri før! La Guds skapende kraft forvandle og prege ditt liv, da blir det fullkommen seier for dette liv og det som kommer. Amen!

ENNÅ ER DET HÅP

Ennå er det håp, var en setning som ble veldig levende for meg en sen kveld i august. Vi lever i en tid hvor det rystes på alle plan. I den politiske verden, både her i Norge og i utlandet, så ser vi ett debatt klima som blir mer og mer kynisk og kaldere. En verden som preges av uro og spenning. Stadig så hører vi om økende uro angående klima og økonomi. Jeg hører om mennesker som ikke tør å se nyheter pga verdenssituasjonen. Her forleden så hørte jeg om økende psykiske lidelser blant unge, i kongeriket, demokratiet, landet som er blitt kåret som ett av verdens beste land å bo i pga olje, rikdom og velstand. En ting er sikkert, du kan ha gull og grønne skoger men likevel være ulykkelig. Guds ord sier klart og tydelig: Han skal fylle all vår trang i herlighet i Kristus Jesus. Løsningen på menneskers lidelser er når Guds kraft blir forløst i menneskers liv. Da må all angst, uro og tvil vike når Guds kraft og herlighet får slippe til. Guds ord forteller at Jesus gikk rundt gjorde vel og hjalp alle. Husk en viktig og vidunderlig sannhet, at Jesus kun henvendte seg til undertrykte mennesker. Å takk og lov, han har ikke forandret seg! Han er i går og i dag den samme og forblir det inntil evig tid! Halleluja!!! Ennå er det håp! Så lenge det finnes ett folk som tror på Guds ord og Guds kraft, så kan store og vidunderlige ting skje! Ennå er det håp! Amen!

Blokaden av Gaza

I den senere tid har det vakt sterke reaksjoner fra den ytterligående venstresiden når det gjelder Israels bording av båten Kårstein, som i følge mannskapet kun skulle bringe nødhjelp til Gaza. For orden skyld så er det viktig å påpeke, at undertegnede er stor tilhenger av nødhjelp til Gaza, det tror jeg de fleste jøder i Israel også er. Årsaken til den israelske blokaden er å hindre at det smugles våpen til Gaza. I 2005 så trakk Israel seg ut av Gaza i ett forsøk på å få fred, de fikk Hamas, en radikal muslimsk terrororganisasjon som har som mål å utslette Israel. Blokaden hindrer Hamas og andre terrororganisasjoner å smugle våpen til Gaza via sjøveien. Mannskapet på Kårstein hevder de kun har fredelige hensikter, men når budskapet er å bryte blokaden, så støtter de en politikk som gjør Israel sårbar for terrorisme. Det burde ikke være overraskende at Israel handler som de gjør. Hvis man ønsker verdige forhold i Gaza, så må man angripe de som er årsaken til problemet, nemlig Hamas. Hamas driver med terror, tortur, diktatur og bruker Gazas befolkning som gissel mot Israel. Jeg støtter Israels rett til fred og sikkerhet. Provoakatører som ønsker å utfordre dette, må høste det de sår.

CAMPMEETING 21-24 JUNI

Jeg kommer til å holde en Bibel helg på engelsk den 21-24 JUNI på Facebook live. Alle som er på Facebook kan se mine prekener som går på engelsk. Evangelist Øystein Snekkerbakken forkynner Guds ord i alle sendingene! Velkommen til å se og høre Guds ord!

FRYKT

Når vi ser på nyhetene, leser aviser, sosiale medier og følger med på internett, så ser vi en verden som er på randen av en ny verdenskrig. Det trenger nødvendigs ikke å bli det, men det er alvorlig det som skjer. President Assad har gjennom flere år terrorisert sin egen befolkning med illegale våpen. Assad er alliert med terrorregime i Tehran som begge støtter og finansierer Hizbollah i Libanon og Hamas i Gaza. Det eneste positive er at han er en motstander av den avskyelige terrorgruppen IS. Men likevel så er Assad regime ikke noe annet en ett terrorregime som terroriserer sin egen befolkning og sponser terror i Libanon og Gaza. Assad er også en sterk fiende av Israel. Det som er enda alvorlig er at Assad regime er alliert med stormakten Russland. I skrivende stund så har USA, Frankrike og Storbritannia angrepet Syria. Natos Jens Stoltenberg forsvarte angrepet. Det er mange som er urolige for at dette skal eskalere. Personlig så har ikke undertegnede noe som helst frykt. Det er en som har full kontroll. Bibelen forteller i Matt. 24 om krig og rykter om krig. Vi lever i de siste tider. Jesus kommer snart! Ånden og bruden sier kom! I dag så kan all form for frykt over det som skjer bli erstattet med en fred som overgår all forstand. Gud vil ikke at vi skal frykte, men at vi skal ta vår fulle tilflukt til Herren! Gud er trofast og han kjenner sine. Amen!

PINSEVEKKELSE!

Det Norge trenger i dag er en himmelsendt vekkelse som er krydret med Åndens kraft og salvelse! Jeg kaller det pinsevekkelse! En vekkelse der Den Hellige Ånd gjør Kristus så synlig at alt annet blekner! Vi har opplevd det før vi kan oppleve det igjen. Halleluja!!! Pinsevekkelsens budskap er: Jesus frelser, helbreder, fornyer, døper i Den Hellige Ånd med tunger som tegn og Han kommer tilbake! For ett herlig budskap! En pinsevekkelse tar ett oppgjør mot synd og er en sterk motvekt mot religiøse former og skikker som det desverre er mye av i dagens menigheter. Pinsevekkelse vil alltid peke på Korsets budskap og ikke på predikanter, evangelister, pastorer og misjonærer. Der predikanten får oppmerksomhet vil vekkelsen miste sin kraft og herlighet og desverre blekne hen. Vi må alltid peke på hvem Jesus er og hva han gjorde på korset, da vil tro og forventning fødes i menneskets hjerter og Guds kraft vil bli forløst! Vi trenger vekkelse som aldri før! For Gud er alt mulig! Har du tro på at det kan skje? Dersom du tror så skal du se Guds herlighet! Jesus Kristus er i går og i dag den samme og forblir det inntil evig tid! Amen

Guds skapende kraft!

I begynnelsen av 1 Mosebok så leser vi hvordan Gud skapte himmel og jord. Det vi leser om er Guds skapende kraft. Altså den første boken i Bibelen så leser vi hvordan Gud skapte liv. Ja det var det han nettopp gjorde, han skapte liv. På lik linje som Gud skapte himmel og jord, så kan han skape liv i menneskets hjerter. Gud han er stor og Han er mektig! Det eneste Gud vil og ønsker å gjøre, er å komme med sin skapende kraft, Halleluja! Det er nok av mennesker med en sterk personlighet, men det er likevel ingen mennesker som kan stå imot Djevelens makt i egen kraft. Det er helt umulig, men takk og lov, Guds skapende kraft vil forvandle menneskers liv! På korset vant Jesus en herlig seier over Djevelen. Han døde på korset og Gud oppreiste han fra de døde, Guds skapende kraft! Guds skapende kraft vil forvandle ditt liv du som leser det jeg skriver. Bare når din tro er rettet på hvem Jesus er og hva han gjorde på korset, gjør at du kan oppleve Guds skapende kraft! Gud velsigne dere til å ta imot det Gud har å gi ved sin vidunderlige nåde! Guds skapende kraft vil sette deg fullkommen fri i Jesu navn, Amen!

Abort

Av alle syndige lover som er vedtatt så er abortloven noe av de verste! Forstå det rett, alle syndige lover er gale og skal tas avstand fra. Men tenk på det, det er altså en lov i Norge og ikke bare i Norge, men også store deler av verden som forsvarer drap på barn. Ja det er det rette ordet, drap! Abortloven handler kort fortalt om å myrde barn. Det er helt forkastelig! Av de partiene i Norge som har kjempet for denne loven og som fortsatt kjemper for å beholde loven, er de samme partiene som skryter av at de kjemper for menneskerettigheter. Snakk om dobbeltmoral og løgn og bedrag fra A-Å! Jeg blir rasende når jeg tenker på abortloven! Det som er tragisk er at de fleste partiene forsvarer abort. Vi lever virkelig i ett syndig land! Argumentasjonen for abort er kvinnens rett over sin egen kropp, men en kvinne har ingen rett til å drepe ett barn. Det er ingen problem å forstå frustrasjonen til en kvinne som er blitt voldtatt som har medført graviditet, men det er her evangeliet med sin kraft og herlighet kan komme inn. Guds kraft kan forvandle alle liv! Guds kraft kan også lege alle sår. Norge er ett flott og vakkert land, men dessverre også ett syndig land der abortloven er ett tydelig eksempel på det. Vært år begår det over ti tusen aborter og når man regner ut fra når abortloven ble innført så er det ikke noe annet enn folkemord der uskyldige barn er offeret. Norge trenger vekkelse som aldri før. Det er på tide at vi roper til Gud for frelse for land og folk! Vi som er forkynnere, må forkynner Guds ord rent og klart salvet av Den Hellige Ånd! Norge trenger vekkelse som aldri før! Amen!

Avkristning

Samtlige av KRF ordførere vil vie homofile og lesbiske.

Da jeg her forleden kom hjem fra jobb, så leste jeg noe sjokkerende og det var at samtlige av KRF ordførere i vårt land, går inn for å vie homofile og lesbiske. Det er tragisk og alvorlig. Det såkalte kristne partiet skulle på mange måter være en motvekt mot synd og umoral i samfunnet.Desverre så begynner også KRF som de fleste andre partier å åpne opp for synd og umoral. Norge er ett vakkert og flott land på mange områder, likevel så ser vi denne tragiske utviklingen at Norge blir mer og mer avkristnet. Man er mer opptatt av syndenes tillatelse enn syndenes forlatelse. Også blant såkalte kristne, så begynner man å bagatellisere synd. Guds ord er klart å tydlig: Syndens lønn er døden, men Guds nådegave er evig liv. Guds ord forteller også den som står, se til at han/hun Ikke faller. Må Gud reise opp menn og kvinner som holder Guds ord høyt og hevet og som ikke tar hensyn til hva mennesker mener. Norges land trenger som aldri før enn himmelsendt vekkelse. Men husk, vekkelse begynner med Guds folk! Det er på tide at vi som er frelst og elsker Herrens ord, kommer tilbake til husets inngang og roper etter en dobbel del fra Himmelen sånn at vi kan bli bevart i Åndens renhet og salvelse. Jesus kommer snart og Han kommer for å hente en brud som er ren og rettferdig, Himmelen verdig! Gud velsige dere alle til å søke nærmere kilden som aldri blir tom. Amen!

NEW YEAR CAMPMEETING!

4. Januar -7 januar så kjører jeg direktesendinger vær kveld på engelsk på Facebook. Jeg begynte med det i fjor og fortsetter i år. Velkommen til å se å høre Guds ord forkynt for hele verden. 

GODT NÅDENS ÅR!

Lukas 4:18-19 Herrens Ånd er over Meg, for Han har salvet Meg til å forkynne evangeliet for de fattige. Han har sendt Meg for å helbrede dem som har et sønderknust hjerte, og for å rope ut frihet for fanger, og for at blinde skal få synet igjen, for å sette undertrykte i frihet, 19 for å rope ut et nådens år fra Herren.

 

Jeg ønsker på det varmeste å ønske ett godt nyttår for alle dere som har vært innom denne siden. Året 2017 var ett år hvor forkynnelsen på Facebook live og youtube var veldig proritert og det vil ikke bli noe mindre i 2018. Jeg gleder meg veldig til dette nye året og ser med forventning på hva Herren vil gjøre. Gud er en stor Gud, så det er all grunn til å ha en stor tro og forventning til hva han kan gjøre i ditt liv. Han elsker deg veldig høyt og han ønsker å øse velsignelser over sitt folk på en underbar måte. Han er rik nok for alle som påkaller ham. Det er fremdeles ett nådens år. Ennå i dag så setter han mennesker i fullkommen frihet. Hvordan kan ett menneske bli frelst, løst og utfrid fra Djevelens makt? Bare ved å sette sin tro og tillit fullt å helt til det fullbragte verk på Golgata! Kun det alene vil løse mennesker også i 2018. Forkynnelsen om Korsets kraft er hva det norske folk, Skandinavia forøvrig trenger å høre. Alt annen type forkynnelse vil føre folk i trelldom. Forkynnelsen om Korset er det Herren har kalt meg til å forkynne. Jeg kjenner derfor en sterk ledelse til å satse mer offensivt i dette året som kommer. Gud er trofast og Jesus Kristus er i går og i dag den samme og forblir det inntill evig tid! Gud velsigne dere alle! Mvh Evangelist Øystein Snekkerbakken! 

HA EN VELSIGNET JULEHØYTID!

Jesaja 9:8 

For et barn er oss født, en sønn er oss gitt. Herredømmet er på hans skulder. Hans navn skal være Under, Rådgiver, Mektig Gud, Evig Far og Fredfyrste.

 

Jeg ønsker å takke alle dere som har vært innom denne siden og som ber for virksomheten min. Jeg takker Gud for hva han gjorde i 2017 og ser med forventning på hva 2018 vil bringe. Jesus Kristus kommer veldig snart, det haster med å få ut evangeliet som frelser og løser og setter mennesker i fullkommen frihet.

Forkynnertjenesten min er for det meste knyttet til media som direktesendinger på Facebook og youtube der jeg har en egen kanal. Jeg forkynner på engelsk og norsk. Vær fredag på Facebook så har jeg en sending på engelsk som jeg kaller Friday night revival! Den sendingen har som regel flest visninger. Vær søndag formiddag kl.10.00 så taler jeg på norsk. Nå i julen så tar jeg ferie, men jeg gleder meg allerede til neste år med mye forkynnelse. 

Jeg ønsker dere alle en velsignet god jul og ett velsignet godt nyttår! Evangelist Øystein Snekkerbakken! 

Stå opp for Israel og det jødiske folk!

I en tid hvor antisemittismen er på frammarsj i Europa og hatet og motstanden mot Israel øker med styrke, så er det viktig at vi som er kristne står oppreist for Israel. Hvorfor? Fordi frelsen kommer fra jødene. Israel er den eneste jødiske stat, det eneste levedyktige demokrati som er omringet av muslimske banditt stater og terrororginasjoner som mer eller mindre ønsker å utslette Israel fra kartet. I tillegg til dette så hører vi fra den politiske verden ( venstresiden er den verste ) at Israel er en okkupasjonensmakt, at jødiske innbyggere på Vestbredden er ulovlige. Dette skyldes at de politiske såkalte korrekte stoler på hva FN sier. For blant de politiske korrekte, så er det FN som eier sannheten og ingen annen. Men hva er FN? Ja her kunne man holdt på lenge, men for å korte ned så har Israels nabostater stor innflytelse også kommunistiske nasjoner som indirekte hater Israel har også stor innflytelse i FN. Det sier seg selv at det blir rått parti. Men vi som tror fullt og fast på Bibelen, vi har avslørt løgn maskineriet til FN. Det som i dag er Israel, det som kalles de okkuperte områdene har vært jøde land i 3000 år. Vestbredden er det gamle Judea og Samaria der jødene har sterke historiske røtter. Det er helt umulig å være okkupant i sitt eget land. Men hva da med palestinerne? Palestinerne er vanlige arabere som har bodd der, de har aldri vært ett folkeslag og med andre ord har ikke rett på en egen stat. Ordet palestiner betyr fillister. Når vi leser om fillistere i Bibelen så var fillistere ett blandings folkeslag og ikke arabere. Som sagt de som kaller seg palestinere er vanlige arabere. Det er over 20 arabiske nasjoner, men kun en jødisk nasjon. Selvsagt så støtter vi Israel. Det er tragisk å høre om orginasasjoner som sier klart og tydelig at de vil boikotte Israel samtidig som de ønsker ett fritt Palestina. Det de virkelig sier er at de vil boikotte den eneste jødiske stat, det eneste levedyktige demokratiet og i tillegg ønsker å gjøre Midtøsten jødereint. Fritt Palestina handler ikke om å etablere en palestinsk stat, men det betyr rett å slett å hive ut alt som er jøder. Ja, antisemittismen er stor også i Norge, men heldigvis er det noen som har lært sannheten å kjenne. Vi støtter Israel fordi Guds ord lærer oss det. Jødene er Guds utvalgte folk og hele Israel er deres land og hele ikke halve Jerusalem er deres hovedstad. Gud velsigne Israel og det jødiske folk! 

Jesus Kristus er i går og i dag den samme og forblir det inntill evig tid! Han forandrer seg aldri! Ha stor tro til Gud at han vil gjøre store og vidunderlige ting i ditt liv. Han elsker deg høyt og ønsker å velsigne deg med all god gave i Kristus Jesus! Amen!